MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Palmian Well 7 on moderni ja vastuullinen ravintola

Palmian Well 7 on moderni ja vastuullinen ravintola

Ravintola Well 7 tekee ruokansa käsityönä ja palvelee asiakkaansa suurella sydämellä. Well 7 sijaitsee Swing House Campuksessa, Espoon Keilaniemessä. Ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita aamusta iltapäivään. Well 7 on asiakkaiden ja kiinteistön arvojen mukaan toteutettu vihreä ja vireä ravintola, jossa on alueen paras ruoka, ilman että raaka-aineena on käytetty punaista lihaa. 

Kehittämisen tuloksena syntyi hyvinvointiravintolakonsepti

Korona-aika oli haasteellinen kaikille ravintola-alan toimijoille, mutta Palmia käytti ajan päättäväisesti palvelujen kehittämiseen. ”Parina viimeisenä vuotena ideoimme uusia ravintolakonsepteja, loimme uusia reseptejä ja kehitimme toimintamalleja. Mielestäni hyvä esimerkki tästä työstä on Ravintola Well 7, jonka uusi hyvinvointiin tähtäävä ravintolakonsepti on nostanut sen asiakkaiden mielestä alueen parhaaksi lounasravintolaksi. Well 7 on Palmian vastaus myös laajempaa ympäristövastuun ottamiseen palvelujen tuottamisessa. Autamme täyttämään tiukat kiinteistöalalta lähtöisin olevat standardit ravintolatoiminnassamme,” Palmian ravintolapalvelujen toimialajohtaja Ritva Mähönen kertoo.

Palmia_Ravintola_Well7_19

"Koronavuosina ideoimme uusia ravintolakonsepteja, loimme uusia reseptejä ja kehitimme toimintamalleja", kertoo ravintolapalvelujen toimialajohtaja Ritva Mähönen.

160 asiakaspaikkainen ravintola Well 7 sijaitsee Swing House Campuksella. Swing House Campus on kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama Well-standardoitu kokonaisuus. Standardin tavoitteena on luoda tiloja, jotka tutkitusti edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Hyvinvointisertifikaatin saaminen on tällä hetkellä poikkeuksellista, sillä Pohjoismaissakin sertifikaatti on vain muutamalla yksittäisellä kiinteistöllä.

Keilaniemen paras lounasruoka

Keilaniemen Well 7 -ravintolassa päivä voi alkaa maukkaalla aamiaisella, jatkua sesongin mukaisella lounaalla ja iltapäivällä voi nauttia kahvilan antimista tai välipaloista. Maukasta ruokaa ja kevyempää tarjoilua on saatavilla tarpeen mukaan kokouksiin ja tilaisuuksiin. 

”Meillä panostetaan laatuun. Laatu kytkeytyy raaka-aineisiin ja toteutukseen on kyse sitten aamiaisbuffetin tuoreista leivistä, lounaan salaatti-, keitto-, kasvis, kala- tai lihavaihtoehdoista. Konseptimme mukaan emme tarjoa punaista lihaa, mutta muita lihavaihtoehtoja on päivittäin tarjolla, ” ravintolapäällikkö Erika Westerberg kertoo. ”Erityistä kiitosta olemme saaneet asiakkailta hyvin mietityistä ja toteutetuista salaateista. Palautteessa on korostunut tyytyväisyys laatuun ja runsaaseen valikoimaan.”

Palmia_Ravintola_Well7_05

"Panostamme laatuun ja se kytkeytyy hyviin raaka-aineisiin ja toteutukseen", sanoo ravintolapäällikkö Erika Westerberg (oikealla). Myös CUJO AI:n Jenni Monkiewicz (vasemmalla) toteaa: "On tärkeää, että kasvisruoat ovat hyviä, laadukkaita ja että vaihtoehtoja on paljon."

Keilaniemessä CUJO AI:ssa työskentelevä Jenni Monkiewicz ja Anne Hernetkoski Konica Minoltalta yhtyvät näkemykseen. "Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää, että kasviruokapohjaiset ruuat ovat hyviä ja laadukkaita, ja että niissä on paljon vaihtoehtoja," Jenni toteaa.  Anne nostaa esiin myös muut ravintolan palvelut: "Olemme käyttäneet myös muita kuin lounaspalveluja. Tilaisuudet ja henkilöstötapahtumien järjestelyt ja tarjoilut ovat olleet oivallisia. Alkuun pikkusuolaista, illallistarjoilut orkesterilla ja niin edelleen. Lisäksi olemme käyttäneet aamiaispalveluja ja tilanneet myös erikoistarjoiluja erilaisiin muistamisiin. Kaikki ovat kehuneet."

Yhteistyö hotellin ja kampuksen kanssa mahdollistaa monipuoliset palvelut

Ravintola Well 7 on monessa mielessä ainutlaatuinen paikka, koska palveluihin kuuluu yhteistyö Sokos Hotelli Heymo 1:n kanssa. Heymo by Sokos Hotel on joustavan palvelun hotellikonsepti, joka keskittyy lähes pelkästään majoittamiseen. Ravintolapalvelut ja tilaisuuksien järjestelyt onnistuvat ravintola Well 7 kautta. 

”Meillä on uudet mahtavat puitteet järjestää eri kokoisia yksityistilaisuuksia syntymäpäivistä firmojen kick-offeihin. Vieraat voivat majoittautua samassa kiinteistössä sijaitsevassa hotellissa ja syödä ja viihtyä meillä. Myös kokoustilat saa sujuvasti varattua kauttamme. Lisäksi terassimme tuplaa asiakaspaikat kesäisin,” Erika Westerberg kertoo.

220622_Miestentie_9_026

"Monet hienot ja valoisat tilat mahdollistavat erilaisten yritystilaisuuksien ja juhlien järjestämisen", sanoo Westerberg.

Well 7 kautta voi vuokrata Swing Housen moderneja kokoustiloja. Kokoustiloja löytyy yhteensä 13 pienistä kahden hengen tiloista aina noin 30 hengen muunneltavaan isoon tilaan. Kahdeksannesta kerroksesta löytyy kolme kokoustilaa, sekä oma tarjoilukeittiö. Yläkerran neuvottelutiloista on upeat näkymät Espoon ylle ja käytettävissä on myös iso ulkoterassi. 

”Asiakastyytyväisyys on meillä korkealla. Sitä on mitattu sovelluksen, verkkosivujen, asiakastyytyväisyyskyselyjen ja sopimusasiakkaille suunnatun NPS-kyselyn avulla,” Palmian ravintolapalveluiden toimialajohtaja Ritva Mähönen kertoo. ”Voin ylpeydellä vain todeta, että Well 7 on hyvän ruuan ja asiakaspalvelun ravintola.”

Kirjoittaja: Janne Lahti
Kaikki kuvat: Kuvaaja Juha Lindvall, ©Preeriapingviini Oy

Heräsikö kysyttävää? Haluatko kuulla lisää palveluratkaisuistamme? 

Klikkaa alta ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

JULKAISTU: 10.05.2023

AIHEET: Business parkit Case Artikkeli Vastuullisuus Ravintola- ja ruokapalvelut

Palmian artikkeli

Palmia Oy

Jaa