MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Vahvaa turvallisuusosaamista yksityissektorille

Vahvaa turvallisuusosaamista yksityissektorille

Tiesitkö, että Palmia on Suomen kolmanneksi suurin vartiointipalveluja tarjoava toimija? Palmian asiantuntemus on myös yksityisen sektorin yritysten palveluksessa.

Palmia on yrityksenä kokenut hiljattain merkittävän muutoksen, kun sen omistajuus vaihtui Helsingin kaupungilta saksalaiselle sijoitusyhtiölle. Yrityksen sisällä muutos on otettu vastaan mahdollisuutena, sillä se avaa myös yritystoiminnalle uusia suuntia.

“Omistajanvaihdos antaa meille paremmat resurssit laajentaa toimintaamme myös yksityiselle sektorille”, Palmian turvallisuuspalvelujen toimialajohtaja Jyrki Lahtinen kommentoi.

Palmian on tarkoitus vahvistaa asemaansa markkinoilla ja laajentaa toimintaansa myös maantieteellisesti, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Julkisen sektorin osaaminen on kultaakin kalliimpaa

Koko Euroopan laajuudella muuttunut turvallisuustilanne merkitsee monelle taholle entistä suurempia panostuksia turvallisuuteen. Palmialla on kerrytetty vankkaa kokemusta vaativien ja korkean profiilin kohteiden turvallisuuspalveluista. Lisäksi Palmia vastaa muun muassa Suomen suurimmasta PRJV-järjestyksenvalvonnan toimeksiannosta turvaten Helsingin metro- ja raitioliikennettä.

Julkisella sektorilla menestyksekkäästi toimiminen edellyttää laaja-alaista ja syvällistä turvallisuusalan, -tarpeiden ja -ympäristön ymmärtämistä turvattujen kohteiden luonteen vuoksi.

“Nyt Palmia on valmis tarjoamaan tätä asiantuntemusta aiempaa laajemmin myös yksityisen sektorin toimijoille”, Lahtinen sanoo.

Palveleva organisaatio - asiakkaille ja henkilökunnalle

Koostaan huolimatta Palmia on helposti lähestyttävä yhteistyökumppani, jonka kattavasta palvelutarjonnasta löytyy asiantuntemusta erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyötä sujuvoitetaan siten, että asiakkailla on yksi yhteyshenkilö, jonka kautta kaikki hoituu.

Palvelun korkeaa laatua varmistaa myös sitoutunut henkilökunta. Palmialla panostetaan esihenkilöiden koulutukseen, minkä lisäksi työntekijöitä perehdytetään ja koulutetaan jatkuvasti korkean ammattitaidon takaamiseksi.

Heräsikö kysyttävää? Haluatko kuulla lisää palveluistamme? 

Klikkaa alta ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Saat suositukset kannattavimmista palveluratkaisuista, joita toimitilasi käyttäjät arvostavat. 

 

Artikkeli on tuotettu yhteistyössä GSD Nordicin kanssa ja se on julkaistu Kauppalehti Option turvallisuus-teemassa elokuussa 2023.

JULKAISTU: 26.09.2023

AIHEET: Business parkit Kiinteistöala Artikkeli Turvallisuuspalvelut Aulapalvelut

Palmian artikkeli

Palmia Oy

Turvallisuuspalvelut

Me Palmiassa tarjoamme asiakaspalvelulähtöistä turvallisuuspalvelua yrityksesi ja henkilöstösi parhaaksi.

Autamme palvelukokonaisuuden valinnassa:

  • Aulapalvelut
  • Paikallisvartiointi
  • Piirivartiointi
  • Hälytyskeskuspalvelut 24/7
  • Palo- ja turvatekniikka
  • Järjestyksenvalvonta
  • Tapahtumaturvallisuus

Jaa