MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Kallion kortteli kokosi julkisten hankintojen asiantuntijat yhteen

Kallion kortteli kokosi julkisten hankintojen asiantuntijat yhteen

Julkiset hankkijat ostopäätösten äärellä -seminaari kokosi reilut 80 alan asiantuntijaa Kallion sydämeen syyskuun lopulla. Onnistuneen tapahtuman viimeisteli herkullinen lounas sekä osallistujille mukaan ojennettu tuore leipä.

Suomalaisen Työn Liiton järjestämä seminaaripäivä 25.9. käynnistyi vilkkaan puheensorinan kera ennen aamuyhdeksää, kun osallistujat saapuivat Kallion kortteli -kokous- ja kongressikeskukseen. Paikalla oli Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksien edustajia, sidosryhmiä ja kuntapäättäjiä.

-Meillä oli mielenkiintoinen, Julkiset hankkijat ostopäätösten äärellä -seminaari, jossa julkaisimme tuoreita tutkimustuloksiamme. Niitä oli kommentoimassa kahdessa eri paneelikeskustelussa julkisia palveluita tarjoavia yrittäjiä, kuntahankkijoita ja alan asiantuntijoita. Politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala veti tilaisuuden ja paneelikeskustelut,  Suomalaisen Työn Liiton viestintäpäällikkö Sanna Huovinen kertoo tilaisuuden kulusta.

Paneelikeskusteluiden jälkeen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen kiteytti puheenvuorossaan hankintalain tarkoitusta ja oli mukana Suomalaisen Työn Liiton ja ARVO-liiton kanssa myöntämässä Vaikuttavin kuntahankkija -palkintoa.

Palmia vastasi tilaisuuden järjestelyistä: kokoustiloista, tarjoilusta ja aulan vastaanotosta. Kaksituntinen seminaari striimattiin Kunta-tv:n toimesta, ja sen voi katsoa jälkikäteen myös tallenteena. Striimaus palveli näin etenkin kauempana asuvia.

Rauhallinen verkostoitumishetki höyryävän luomukahvin kera

Ennen tilaisuuden alkua vieraat virittäytyivät tunnelmaan aamiaisella, joka oli katettu kokoustilan viereiseen aulaan. Tarjolla oli luomukahvia, haudutettua teetä, pientä suolaista tarjottavaa, raikas smoothie ja pilkottuja hedelmiä.

-Oli mukava, kun saimme viettää rauhallisen verkostoitumishetken seminaarivieraidemme kanssa yhdessä. Aamupalatarjoilu oli oikein kattava sämpylöineen, Huovinen sanoo.

Tilaisuus päättyi lounaaseen, joka nautittiin katutason ravintola Kalliokivessä. 

Tarjoilut ja tekniikka osuivat nappiin

Tapahtuman suunnittelu käynnistyi jo hyvissä ajoin keväällä.

-Tilaisuuden aiheen vuoksi oli luontevaa valita tapahtumapaikaksi Kallion kortteli. Olemme järjestäneet omia seminaareja Kuntatalolla aiemminkin. Etua oli siitä, että tilan, tarjoilut ja tekniikan sai saman katon alta, Huovinen toteaa.

Suomalaisen Työn Liitto toivoi seminaaritilaan pieniä pöytiä, jotta ihmisillä oli helpompi keskustella ja verkostoitua. Tärkeää oli myös, että tekniikka toimi moitteettomasti.

-Tapahtuma onnistui kaikilta osiltaan hyvin. Esitysmateriaalit tulivat oikea-aikaisesti esille screenille ja mikrofonit toimivat. Keräämämme palaute on ollut pääsääntöisesti erittäin hyvää, ja lounastarjoilua kiiteltiin kivaksi bonukseksi. Lounas oli tosi maukas jälkiruokineen, ei voi olla kuin tyytyväinen, Huovinen summaa.

- Paljon tuli kiitosta myös Palmia-leivästä, jonka leivoimme osallistujille varta vasten mukaan otettavaksi, myyntipäällikkö Sari Lintula lisää hymyillen.

-Palmia on meille tuttu palveluntarjoaja, jonka osaamiseen ja laatuun voi luottaa ja yhteistyö on helppoa. Sovitusta pidetään kiinni, Suomalaisen Työn Liiton viestintäpäällikkö Sanna Huovinen kertoo.

JULKAISTU: 09.10.2018

AIHEET: Case Ravintola- ja ruokapalvelut

KIRJOITTAJA

Palmia Oy
Palmian artikkelit

Jaa