MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Palmia huolehtii business parkeihin kaikki palvelut

Palmia huolehtii business parkeihin kaikki palvelut

Palmian business park -konsepti helpottaa kiinteistön omistajien sekä siellä toimivien yritysten johdon ja työntekijöiden arkea. Parhaimmillaan hyvä kumppani toimii yhdistävänä linkkinä eri toimijoiden välillä.

− Tärkeää on, että kaikki toimijat ovat tyytyväisiä. Tarkoituksena on tukea kiinteistöjohtajien työtä ja löytää heille sellainen palveluratkaisu, ettei muuta vaihtoehtoa tarvitse edes harkita. Kovassa kilpailussa Palmia pyrkii erottumaan kilpailijoista monipuolisilla, asiakaslähtöisillä ja laadukkailla palveluilla, kertoo Palmian operatiivinen päällikkö Satu Kacer.

Hyvä esimerkki business park -konseptista on Helsingin Metsälässä sijaitseva Duetto Park, jossa asiakkaille on tarjolla erilaisia, kohdennettuja palveluratkaisuja, ja jossa myös Palmian oma pääkonttori sijaitsee.

Duetto Parkin lounasravintolaa laajennettiin ja ilmettä uusittiin sekä kokouskeskus ja aula uudistettiin käyttäjien tarpeiden mukaan. Tilaratkaisujen lisäksi Palmia hoitaa aulapalvelut ja siivouksen.

− Sähköiset järjestelmät lisäävät läpinäkyvyyttä. Kokoustilojen ja -tarjoilujen varaukset hoituvat tilausvarausjärjestelmän kautta, ja aulapalveluilla on käytössään lokikirja. Myös siivouksen seuranta on digitaalista. Lisäksi sähköinen palautekanava nopeuttaa toimintaa.

Toimivat palvelut sekä niiden jatkuva kehittäminen lisäävät business parkien vetovoimaa. Vuokralaiset pysyvät, kun ympärillä kaikki toimii ja palveluita voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Palmia tarjoaa palveluratkaisuja, joita eri osaajista koostuva tiimi tekee. Sekä kiinteistön johtajat että vuokralaiset hyötyvät yhdestä palveluntuottajasta.

− Tieto kulkee ja palautteisiin reagoidaan. Pystymme paremmin ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja toimimme proaktiivisesti emmekä jälkijunassa, toteaa Kacer.

Katso video Palmian business park -palvelukonseptista:

 

Palmia tarjoaa monipuolisesti palveluja kiinteistöön ja sen käyttäjille

Palmia tarjoaa useita erilaisia palveluita helposti vaikka yhdellä sopimuksella. Kun asiakas tarvitsee esimerkiksi kiinteistönhuoltoon, piha-alueisiin, siivoukseen tai turvallisuuteen liittyviä palveluita tai ideoita henkilöstöravintolan uudistamiseen, kaikki hoituvat saman kumppanin kautta. Suoraviivainen ja selkeä toimintatapa helpottaa sekä tilaajan, palveluntuottajan että loppukäyttäjän arkea. 

Heräsikö kysyttävää? Haluatko kuulla lisää palveluistamme? 

Klikkaa alta ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Saat suositukset kannattavimmista palveluratkaisuista, joita toimitilasi käyttäjät arvostavat. 

 

JULKAISTU: 24.03.2023

AIHEET: Artikkeli Ravintola- ja ruokapalvelut Kiinteistöpalvelut Siivouspalvelut Turvallisuuspalvelut Aulapalvelut

Palmian artikkeli

Palmia Oy

Palvelut business parkeihin

Muotoilemme palvelut aina asiakkaan tarpeiden sekä kiinteistön luonnetta ja käyttäjiä ajatellen.

  • Ravintola- ja kahvilapalvelut
  • Kokoukset ja muut tilaisuudet
  • Aulapalvelu
  • Käyttäjäpalvelut, kuten postitus, kulkuluvat ja pysäköinti
  • Siivouspalvelut
  • Turvallisuuspalvelut
  • Kiinteistöhuolto
  • Ulkoalueiden hoito

Jaa