MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Palmia huolehtii business parkkiin kaikki palvelut

Palmia huolehtii business parkkiin kaikki palvelut

Palmian uusi Business Park -konsepti helpottaa kiinteistön omistajien sekä siellä toimivien yritysten johdon ja työntekijöiden arkea. Parhaimmillaan hyvä kumppani toimii yhdistävänä linkkinä eri toimijoiden välillä.

− Tärkeää on, että kaikki toimijat ovat tyytyväisiä. Tarkoituksena on tukea kiinteistöjohtajien työtä ja löytää heille sellainen palveluratkaisu, ettei muuta vaihtoehtoa tarvitse edes harkita. Kovassa kilpailussa Palmia pyrkii erottumaan kilpailijoista monipuolisilla, asiakaslähtöisillä ja laadukkailla palveluilla, kertoo operatiivinen päällikkö Satu Kacer.

Hyvä esimerkki Business Park -konseptista on Käpylän Duetto Business Park, jossa asiakkaille on tarjolla erilaisia, kohdennettuja palveluratkaisuja. Myös Palmian oma pääkonttori sijaitsee Duetossa Helsingin Käpylässä.

Asiakkuuspäällikkö Anne-Marie Aartolan mukaan esimerkiksi Dueton ravintolaa laajennettiin ja ilmettä uusittiin sekä kokouskeskus ja aula uudistettiin käyttäjien tarpeiden mukaan. Tilaratkaisujen lisäksi Palmia hoitaa kiinteistöpalvelut ja siivouksen.

− Sähköiset järjestelmät lisäävät läpinäkyvyyttä. Kokoustilojen ja -tarjoilujen varaukset hoituvat tilausvarausjärjestelmän kautta, aulapalveluilla on lokikirja, ja siivouksen ja kiinteistöhuollon seuranta tulee olemaan digitaalista. Lisäksi sähköinen palautekanava nopeuttaa toimintaa.

Toimivat palvelut sekä niiden jatkuva kehittäminen lisäävät Business Parkin vetovoimaa. Vuokralaiset pysyvät, kun ympärillä kaikki toimii ja palveluita voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Palmia tarjoaa palveluratkaisuja, joita eri osaajista koostuva tiimi tekee. Sekä kiinteistön johtajat että vuokralaiset hyötyvät yhdestä palveluntuottajasta.

− Tieto kulkee ja palautteisiin reagoidaan. Pystymme paremmin ymmärtämään asiakkaan tarpeita ja toimimme proaktiivisesti emmekä jälkijunassa, toteaa Kacer.

Palmia tarjoaa monipuolisesti eri toimialojen palveluja yhdellä sopimuksella

Palmia tarjoaa useita erilaisia palveluita helposti yhdellä sopimuksella. Kun asiakas tarvitsee esimerkiksi kiinteistönhuoltoon, piha-alueisiin, siivoukseen tai turvallisuuteen liittyviä palveluita tai ideoita henkilöstöravintolan uudistamiseen, kaikki hoituvat saman kumppanin kautta. Uusi, suoraviivainen toimintatapa helpottaa sekä tilaajan, palvelun tuottajan että loppukäyttäjän arkea. Lue myös, kuinka Palmia palvelee asunto-osakeyhtiöiden isännöitsijöitä.

JULKAISTU: 27.11.2017

AIHEET: Artikkeli Ravintola- ja ruokapalvelut Kiinteistöpalvelut Siivouspalvelut Turvallisuuspalvelut

KIRJOITTAJA

Palmia Oy
Palmian artikkelit

Jaa