MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Palmia pitää hotellikiinteistöt kunnossa

Palmia pitää hotellikiinteistöt kunnossa

Primehotels Oy on ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta. Tätä tavoitetta on tukemassa myös Palmian kiinteistöpalvelut. Palmian Primehotelsille tarjoamaan kiinteistönhoidon palettiin kuuluu valtava määrä tavallisia asioita, jotka pitävät kiinteistön asiat kunnossa päivästä toiseen.
Kiinteistöpalvelujen pitää toimia saumattomasti nopeatempoisessa hotellimaailmassa.

Palmian ja Primehotelsin yhteistyö on palvelevaa sekä ratkaisukeskeistä

Palmian yhteistyö Primehotelsin kanssa alkoi Vuosaaren rannalla sijaitsevasta Hotel Rantapuistosta ja Katajanokan vankilasta täysin remontoidusta Hotel Katajanokasta.

”Toimitamme Primehotelsille päivittäisten kiinteistönhoidon peruspalvelujen lisäksi erikseen tilattavia palveluja kuten vuosihuoltoja. Näen, että luottamus Palmian tekniseen osaamiseen ja tyytyväisyys kiinteistöhoitajiimme ja muuhun henkilöstöön ovat olleet asiakashotelliemme määrän kasvun takana. Primehotels tietää, että osaamme luovia hektisessä hotellimaailmassa heitä tukien. Tätä kumppanuutta heidän kanssaan vahvistamme mielellämme. Primehotels on ollut meille hyvä asiakas ja yhteistyökumppani”, Palmian kiinteistöpalvelujen aluepäällikkö Aino Flinkman kertoo.

 

Ax_Hotelli_19”Hotellitoiminnassa on äärimmäisen tärkeää, että kiinteistönhoitaja osaa toimia luontevasti osana henkilökuntaa", toteaa Matti Nuutinen.

Osaava kiinteistönhoitaja on hotellilla valmiina auttamaan

Hotellilla tehdään päivittäin töitä sen eteen, että asiakkaat voivat keskittyä vain olemiseen, rentoutumiseen ja korkealaatuisiin hotellipalveluihin. Päiväsaikaan hotellilla oleva kiinteistönhoitaja on osa rullaavaa kokonaisuutta varmistaen usein huomaamattomasti etukäteen, että huoneissa on kaikki kunnossa.

"Kiinteistönhoitajalta hotellissa vaaditaan normaalia enemmän itsenäistä osaamista ja aloitekykyä. Korjaustaidot ja kokemukset eri ikäisten kiinteistöteknisten laitteiden kunnossapidosta ja ylläpidosta sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat keskiössä", Aino Flinkman kertoo. ”Palveluesihenkilömme keskustelee hotellin edustajien kanssa viikoittain. Olemme osa porukkaa ja meiltä odotetaan ratkaisuja.”

Primehotelsin kehitysjohtaja Matti Nuutinen on tyytyväinen Palmian henkilöstöön: ”Hotellitoiminnassa on äärimmäisen tärkeää, että kiinteistönhoitaja osaa toimia luontevasti osana henkilökuntaa. Tässä tarvitaan palveluasennetta ja pelisilmää. On ilo kertoa, että meille tällä hetkellä työskentelevät Palmian kiinteistönhoitajat ovat osaavia, palvelualttiita ja heillä on kiinnostus hoitaa työt moitteettomasti. Tämä on ollut suuri plussa palveluntarjoajaa valittaessa.”

Palmia tarjoaa laajan valikoiman palveluita hotelleille

"Palmia tarjoaa palveluja aulapalveluista siivoukseen ja turvallisuuspalveluihin. Vaikka tällä hetkellä tarjoamme hotelleille pääsääntöisesti perinteistä kiinteistönhoitoa, meiltä on saatavilla tarvittaessa tukihenkilökunta kokonaisuudessaan. Me olemme hyviä hotellialalla, koska olemme kokenut, osaava ja asiakaspalveluhenkinen toimija, joka ymmärtää hotellikiinteistöihin liittyvää toimintaa pitkän kokemuksen ja monipuolisten ratkaisujen kautta", Aino Flinkman Palmialta kertoo.

Aino Flinkman hotellikohteessa

Aino Flinkman asiakaskäynnillä Palmian hotellikohteessa. 

Palmia on tuottanut kiinteistöpalveluja vuosikymmenien ajan. Osaamista on kertynyt monelta alueelta, jotka mahdollistavat hotellien asiakkaille hyvän asiakaskokemuksen. Kiinteistönhoito hotelleissa sisältää huoltoa, ennaltaehkäisyä ja valvontaa. Se on siisteyden ylläpitoa, kunnossapitotöitä, lvi- ja sähkötöitä sekä paljon muuta.

Katso video palveluistamme asunto-osakeyhtiöille

Myös energia-asiat ja kiinteistötekniikka hotelleilla vaativat osaamista: Palmiassa seurataan ja kehitetään kiinteistön automaatiota, tekniikkaa ja olosuhteita yhtenä kokonaisuutena. Kun rakennuksen säädöt ovat kohdillaan ja energia-asioihin liittyvät remontit tehty ajallaan, kiinteistö on energiatehokas ja hyvä käyttää.

Moniin hotellikiinteistöihin kuulu myös viheralueita. Tarvittaessa ammattimainen viherpalvelu huolehtii, että istutukset ja pensaiden leikkaukset tehdään ajallaan ja pihoille valitaan kasveja, jotka kestävät vallitsevien olosuhteiden mukaan valoa, varjoa ja sietävät kulutusta. Viherpalveluiden työntekijät ovat puutarhureita ja muita alan ammattilaisia. Palmian koulutetut puutarhurit tuntevat kasvit ja kasvuympäristöt, ja tietävät, mitä viheralueiden hoito vaatii ja milloin.

”Kiinteistönhoidollisten perustehtävien ohella Palmia on hoitanut ulkotyöt kaikkina vuodenaikoina. Kiinteistönhoitajat saa hyvin kiinni silloin kun tarvitaan,” Primehotels Oy:n kehityspäällikkö Matti Nuutinen summaa kokemuksiaan.

Teksti: Janne Lahti, Preeriapingviini Oy & Palmia Oy
Kuvat: Juha Lindvall, Preeriapingviini Oy

Palmian monipuoliset palvelut mahtuvat yhteen sopimukseen 

Palmia tarjoaa useita erilaisia palveluita kiinteistölle ja sen käyttäjille helposti vaikka yhdellä sopimuksella. Suoraviivainen ja selkeä toimintatapa helpottaa sekä tilaajan, palveluntuottajan että loppukäyttäjän arkea. 

Jos kiinteistöpalveluiden suunnittelu tai hankinta on ajankohtaista, pyydä tarjous tai jätä vain yhteydenottopyyntö. Saat suositukset kannattavimmista palveluratkaisuista, joita tilojesi käyttäjät arvostavat. 

 

JULKAISTU: 23.02.2024

AIHEET: Case Asunto-osakeyhtiöt Artikkeli Kiinteistöpalvelut

Palmian artikkeli

Palmia Oy

Toimimme laajasti Etelä-Suomessa

Kiinteistöpalvelun asiakkuuksia

 • Asuntosäätiön Asokodit
 • Lahden Talot
 • Helsingin Keskustakirjasto Oodi
 • Skanskan pääkonttori
 • Prime Hotels
 • Verkatehdas Hämeenlinna
 • Helsingin satama
 • Taideyliopisto
 • Metropolia Myllypuron
  kampus
 • Lahden Sibeliustalo
 • Helsingin kaupunki
 • Espoon kaupunki
 • Lahden kaupunki
 • Hämeenlinnan kaupunki
 • Helsingin pelastuslaitokset
 • Vitabalans

Jaa