MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Hyvä kumppani säästää taloyhtiön isännöitsijän ja hallituksen työtä

Hyvä kumppani säästää taloyhtiön isännöitsijän ja hallituksen työtä

Palmian uusi asunto-osakeyhtiöiden tilaaja-asiakkaille suunnattu palvelukonsepti ulottuu siivouksesta ja kiinteistöhuollosta energianhallintaan ja turvallisuuteen sekä kaikkeen siltä väliltä.

Palmian toimiessa taloyhtiön kumppanina isännöitsijän työ helpottuu hänen voidessaa osoittee erilaisia palvelupyyntöjä vain yhdelle toimijalle. Kun koko ketju on käytössä, se nostaa myös palvelutasoa: valot toimivat, porrastilat pysyvät puhtaina, lumessa ei tarvitse kahlata ja pelastuslaitoskin pääsee perille.

Synergiaetua tulee siitä, että paikan päällä on useita silmäpareja havaitsemassa mahdollisia parannuskohteita. Viesti kulkee Palmiassa sisäisesti, jos nurmikkoa pitää leikata tai lamppuja vaihtaa. Palmia pystyy ratkaisemaan ongelman ennen kuin asiakas on sitä edes huomannut.

Vaikka kullakin toimialalla on omat osaajansa, työnkuvia myös laajennetaan. Kiinteistö on kokonaisuus, jossa viemme monipalveluajatusta eteenpäin.

Palmian palveluportaali nopeuttaa asiointia ja lisää läpinäkyvyyttä 

Palmian kiinteistöpalvelujen yhden luukun periaate tarkoittaa sitä, että Palmia kantaa kokonaisvastuun asunto-osakeyhtiön arjen tarpeista. Digitalisuus tukee laajaa palvelupakettia kaikissa muodoissa.

Palveluportaali nopeuttaa asiointia ja lisää läpinäkyvyyttä. Sen kautta voidaan raportoida reaaliaikaisesti muun muassa töiden etenemisestä tai energiankulutuksesta. Lisäksi datan käyttö mahdollistaa esimerkiksi sääohjatun talvikunnossapidon.

Kentällä ahertavilla asentajilla on käytössään mobiililaitteet, joista he näkevät työpyynnöt. Asiakkaat saavat tiedon työn vastaanottamisesta ja sen suorittamisesta.

Talotekniikan ammattilaiset pitävät huolen kiinteistön ytimestä kuten energiahallinnasta, lämmöstä, vedestä ja ilmastoinnista sekä sähköstä. Huoltopäivystys toimii 24/7. Kun talon sydän on kunnossa, se heijastuu koteihin: kiinteistön olosuhteet vaikuttavat asumisviihtyvyyteen ja -turvallisuuteen.

Palmiassa halutaan olla kehityksen kärjessä

Esimerkiksi sähkölukot yleistyvät, ja tulevaisuudessa avaimensa hukannut pääsee kotiinsa kamera- tai biotunnisteen avulla. Kiinteistöpalvelumme haluaa tarjota asiakkaille myös uusia ratkaisuja ja olla koko ajan kehityksen etujoukoissa.

Haluamme palvella asunto-osakeyhtiöitä tässä ja nyt sekä ehdottomasti myös tulevaisuudessa.

Palmia tarjoaa monipuolisesti eri toimialojen palveluja yhdellä sopimuksella

Palmialla on lukuisia kohteita, joissa se tarjoaa useita erilaisia palveluita samoille asiakkaille. Kun asiakas tarvitsee esimerkiksi kiinteistönhuoltoon, piha-alueisiin, siivoukseen tai turvallisuuteen liittyviä palveluita, ne kaikki hoituvat yhdellä sopimuksella. Samalla helpottuu sekä tilaajan, palvelun tuottajan että loppukäyttäjän arki.

 

JULKAISTU: 27.11.2017

AIHEET: Artikkeli Kiinteistöpalvelut

KIRJOITTAJA

Palmia Oy
Palmian artikkelit

Jaa