MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Maan ja lumen vastaanottoon joustavaa palvelua

Maan ja lumen vastaanottoon joustavaa palvelua

Maan ja lumen vastaanottopalvelumme on uudistunut ja siirtynyt entistäkin vahvemmin digiaikaan. Palvelu tarjoaa joustavan, turvallisen ja käyttäjäystävällisen ratkaisun erilaisten ainesten kuten maan tai lumen vastaanottoon ja noutoon.


Alueelle saapumista, siellä liikkumista ja sieltä poistumista on kehitetty turvallisemmaksi ja joustavammaksi. Ajoneuvot tunnistetaan rekisterikilvestä jo niiden lähestyessä kohdetta. Saat tarkat toimintaohjeet mille tahansa laitteellesi, myös kolmansien osapuolten järjestelmiin.

Kaikki rekisteröitymislomakkeet ovat selkeitä ja toimivat selainpohjaisesti. Rekisteröityminen ei enää vaadi erillisiä ohjelmia tai paperilomakkeita.

Asiakaspalvelumme valvoo ja palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kaksikymmentä neljä tuntia vuorokaudessa. Vastaanotamme ja käsittelemme hälytystietoja sekä teknisiä vika- ja valvontatietoja, vastaamme puheluihin sekä opastamme ja välitämme tietoa eri tahojen välillä. Valvontapalvelujen ohella tuotamme päivystyspalveluita kuten huolto- ja vikapäivystystä sekä erilaisia puhelinpäivystyspalveluita. Hälytyskeskuksemme on Finanssialan keskusliiton hyväksymä ja sertifioitu.

Tarkemman valvonnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä keskeytyksiä ja haitallista toimintaa sekä paikantaa ongelmien alkusyy nopeasti.

Kuormatiedot ynnä muut tiedot vastaanottotapahtumasta kirjautuvat automaattisesti keskitettyyn järjestelmään, jossa on laajat ja monipuoliset raportointimahdolliset eri käyttötarkoituksiin. Näin myös laskutus toimii entistä joustavammin.

Heräsikö kysyttävää? Haluatko kuulla lisää palveluistamme? 

Klikkaa alta ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Saat suositukset ja tarjouksen kannattavimmista palveluratkaisuista.

JULKAISTU: 14.05.2020

AIHEET: Video Kiinteistöpalvelut Turvallisuuspalvelut

Palmian artikkeli

Palmia Oy

Jaa