MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Kallion kortteli tarjoaa upeat tilat kokouksille ja tapahtumille

Kallion kortteli tarjoaa upeat tilat kokouksille ja tapahtumille

Kallion sydämessä, Toisella linjalla sijaitsevassa Kuntatalossa vietettiin 22. toukokuuta iloisia avajaisia. Uudistunut Kallion korttelin kokous- ja kongressikeskus avasi silloin ovensa asiakkaille. Kyse oli Palmian historian suurimmasta tapahtumasta, jossa paikalla oli noin 550 vierasta.

Tapahtuman avasi juontaja Ernst Lawson, jonka jälkeen toimitusjohtaja Nina Rokkila toivotti vieraat vauhdikkaasti tervetulleiksi Hanoi Rocksin rokin säestyksellä. (Aiemmin kiinteistön paikalla toimi Kill City -nimellä tunnettu punk- ja rockyhteisö.) Yllätysesiintyjänä makeat naurunremakat yleisöltä kirvoitti tv:stä tuttu Ansa Kynttilä.

Tapahtumia myös iltaisin ja viikonloppuisin

Palmian hallintaan tämän vuoden alusta kokonaisuudessaan siirtyneen Kuntatalon tilat on remontoitu viime vuonna moderneiksi ja teknisesti toimiviksi. Kokonaisuuteen kuuluvat lounasravintola Kuntakallio, edustusravintola Kalliokivi ja aulan kahvio.

– Tavoitteenamme on luoda Kallion korttelista merkittävä kokous- ja kongressikeskus. Se on saanut jo tosi hyvän vastaanoton, myyntipäällikkö Sari Lintula iloitsee. Nopeiden liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva Kallion kortteli sopii kaikkien kokouksia ja koulutuksia järjestävien tahojen käyttöön.

– Kokoustiloissa on ammattitason äänentoisto- ja valotekniikkaa, ja luentosalista voi lähettää suoratoistavaa videota. Meillä on isot ravintolatilat, jotka sopivat mainiosti vaikkapa musiikkitapahtumien tai muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Haluamme tuoda tänne eloa ja pöhinää myös iltaisin ja viikonloppuisin, toiminnasta vastaava ravintolatoimenpäällikkö Päivi Hjelm sanoo.

– Yhteistyö asiakkaiden kanssa, muun muassa Kuntaliiton kanssa, on tiivistä ja joustavaa. Syksyllä asiakaskunta on laajentumassa, Hjelm lisää.

Kallion korttelin faktat
Keskellä Kalliota sijaitseva kokous- ja kongressikeskus, joka tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kaiken kokoisten kokousten ja tapahtumien järjestämisessä. Kokoustiloja on yhteensä 30. Lounasravintola Kuntakallion ja edustusravintola Kalliokiven lisäksi aulassa on kahvio. Tiloihin mahtuu kerrallaan 1 000 henkeä. Kallion kortteli on Palmian monipalvelukohde, johon tuotamme ravintola-, aula- ja siivouspalvelut.

 

JULKAISTU: 26.06.2018

AIHEET: Artikkeli Ravintola- ja ruokapalvelut

KIRJOITTAJA

Palmia Oy
Palmian artikkelit

Jaa