MENU

Monessa mukana

Monessa mukana / Arjen sujuvaksi tekeminen on työtä, joka ei tule loppumaan.

Arjen sujuvaksi tekeminen on työtä, joka ei tule loppumaan.

Ihmisten arjen sujuvaksi tekeminen on työtä, joka ei tule koskaan loppumaan. Palmia on yksi alan merkittävimmistä toimijoista ja tarjoaa laajasti uramahdollisuuksia eri alojen tekijöille – nyt ja tulevaisuudessa. Palmian tuore toimitusjohtaja Nina Mähönen kertoo, miksi valita juuri Palmia.

 

Palmia rekrytoi – tutustu työpaikkoihin ja hae! »

"Meillä on avoinna paljon mielenkiintoisia ja eri alojen ihmisille soveltuvia työpaikkoja. Töitä on tarjolla sekä pitkäaikaista työsuhdetta että kesätöitä etsivälle, kokoaikaisille ja osa-aikaisille", kertoo Palmialla tammikuussa aloittanut toimitusjohtaja Nina Mähönen.

Moniin avoimiin paikkoihin voi hakea vähäiselläkin työkokemuksella. Esimerkiksi vartijan työssä aloittava voi käydä osan vaadittavista koulutuksista Palmian yhteistyökumppaneiden kanssa. Toisessa ääripäässä ovat esimerkiksi ravintolapäällikön tehtävät, joihin etsitään kokeneita ammattilaisia.

 

Loistavan arjen takaamiselle on jatkuva tarve

 

Nina Mähösen mukaan Palmia on työnhakijalle turvallinen ja vakaa valinta, sillä alansa tunnettuna toimijana Palmian palvelusopimukset ovat pitkiä ja työtä on tarjolla nyt ja tulevaisuudessa.

"Palmia valmistautuu parhaillaan omistajanvaihdokseen, mutta se ei vaikuta työvoiman tarpeeseen eikä asiakassopimuksiimme. Kesän aikana aloitamme monissa uusissa asiakaskohteissa, joissa työt jatkuvat useita vuosia. Palvelun takaamiseksi tarvitsemme paljon uutta henkilökuntaa – lukumäärällisesti puhumme sadoista työpaikoista."

Eri alojen palmialaisia yhdistää merkityksellinen työ, joka mahdollistaa kaupungin ja ihmisten sujuvan arjen.

"Tällaiselle työlle on jatkuva tarve. Vartijat lisäävät turvallisuutta, kokit valmistavat lounasruokaa ja siivoojat sekä kiinteistönhoitajat huolehtivat kiinteistöjen kunnosta – monilla muilla tehtävänimikkeillä työskenteleviä unohtamatta."

 

Viihtyminen ja ammattiylpeys ovat korkealla

 

Tammikuussa Palmialla aloittanut Mähönen on vaikuttunut työntekijöiden saamasta arvostuksesta ja hyvästä tekemisen meiningistä. Työntekijät kantavat ammattiylpeyttä ja arvostavat työtään, mikä lisää myös työssä viihtymistä.

"Mittaamme viikoittain henkilöstön pulssia kysymällä palautetta siitä, miltä tuntuu tulla töihin, miten heitä on kannustettu ja mikä on yleinen fiilis. Lukemat ovat erinomaiset – asteikolla 1–5 tulos on lähempänä neljää kaikissa henkilöstöryhmissä."

Mähönen arvostaa myös Palmian eri toimialoilla tehtyä valtavaa kehittämistyötä. Digitaaliset kehitysharppaukset ovat helpottaneet monen palmialaisen arkea. Teknologiaa hyödynnetään niin siivouksessa, vartioinnissa kuin ruokapuolellakin erilaisten sovellusten muodossa.

"Toimitilapalveluissa ihmiset kokevat hyödyllisenä apista löytyvät toimintamallit, työvuorot ja asiakaspalautteet. Ruokapalvelutehtävissä olemme lanseeranneet sairaaloihin palvelun, jonka kautta potilaat voivat itse valita apista päivän ruoan."

 

Nyt kannattaa hakea töihin Palmialle

 

Tuoreena palmialaisena Mähönen muistaa kirkkaasti, mikä sai hänet itsensä hakemaan töihin juuri Palmialle. Työn merkityksellisyys oli kaikista tärkein tekijä.

"Minua kiehtoo se, että työmme mahdollistaa niin monelle sujuvamman arjen. Työllämme on tarkoitus, ja se on itselleni tärkeä asia."

Mähönen kannustaa hakemaan töihin Palmialle, jos tärkeän työn lisäksi hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki kiinnostavat.

"Koin itseni heti tervetulleeksi, sillä joukkoon oli helppo hypätä mukaan. Uskon, että sama tapahtuu kaikilla muillakin tehtävästä riippumatta, sillä meillä jokainen otetaan lämmöllä mukaan porukkaan."

 

Artikkelin kuva: Niko Raappana, Duunitori 

 

Kiinnostuitko? Tutustu Palmian tarjoamiin uramahdollisuuksiin! »

 

JULKAISTU: 30.03.2022

AIHEET: Artikkeli

KIRJOITTAJA

Emilia Ström, Duunitori Oy

Palmian turvallisuuspalvelut kasvavat voimakkaasti pääkaupunkiseudulla

Haemme vuoden 2022 alusta alkaen noin 150 uutta työntekijää erilaisiin työtehtäviin turvallisuuspalveluihin.

Turvallisuuspalvelujemme laajentuva toiminta ja laaja palveluvalikoima tarjoaa uusille ja nykyisille työntekijöille monipuolisia työskentely-, etenemis- ja opiskelumahdollisuuksia.

Jaa